Τώρα ο Πλεύρης μιλά ακόμα και για αναθεώρηση του ασύλου των Παλαιστινίων

Τώρα ο Πλεύρης μιλά ακόμα και για αναθεώρηση του ασύλου των Παλαιστινίων

Κατά των Παλαιστινίων στράφηκε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος προτείνει την επανεξέταση του ασύλου για εκείνους που «πανηγύρισαν στην Ελλάδα μετά το χτύπημα της Χαμάς».

Μιλώντας στο Blue Sky, ο Θάνος Πλεύρης –ακολουθώντας το νέο «γαλάζιο» manual στην εξωτερική πολιτική– έσπευσε να δηλώσει ότι «όποιος πανηγυρίζει για εγκλήματα, δεν δικαιούται την προστασία της Δύσης». Όλα αυτά την ώρα που η Μέση Ανατολή πνίγεται στο αίμα και ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από την αποκλεισμένη και ισοπεδωμένη από τις βόμβες και την έλλειψη νερού και φαρμάκων, Γάζα.

«Άτομα που πανηγύριζαν μέσα στους χώρους φιλοξενίας πρέπει να ταυτοποιηθούν και αύριο το πρωί κανένα άσυλο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται ότι στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ο Θάνος Πλεύρης -ως βουλευτής του ΛΑΟΣ- προκαλούσε συχνά – πυκνά αντιδράσεις λόγω των αντισημιτικών αναφορών του, τις οποίες αναγκάστηκε με κάθε επισημότητα να αποκηρύξει το 2021 όταν ανέλαβε χαρτοφυλάκιο υπουργού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τότε, είχε ζητήσει συγγνώμη από το Ισραηλίτικο Συμβούλιο, ενώ είχε σπεύσει να διαχώρισε τις θέσεις του από την υπόλοιπη οικογένεια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter