Τώρα στη ΝΔ τους φταίει ο Μπακογιάννης: Βέλη και αιχμές από Πέτσα και Βορίδη (Video)

Τώρα στη ΝΔ τους φταίει ο Μπακογιάννης: Βέλη και αιχμές από Πέτσα και Βορίδη (Video)

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη στρατηγική πανωλεθρία της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφέρειες και τους Δήμους που επέλεξε να «χρίσει» υποψηφίους, τα «γαλάζια» στελέχη επιχειρούν να «φορτώσουν» την ευθύνη της μη εκλογής των «εκλεκτών» στους ίδιους. Και συγκεκριμένα, στον Κώστα Μπακογιάννη για την ήττα του από τον Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων…

Ενδεικτικές είναι οι διατυπώσεις που επέλεξαν Στέλιος Πέτσας και Μάκης Βορίδης σε τοποθετήσεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο μεν Πέτσας απέδωσε την ευθύνη ξεκάθαρα στον Κ. Μπακογιάννη ενώ ο Βορίδης επέλεξε πιο προσεκτικές διατυπώσεις, αφήνοντας, ωστόσο, σαφείς αιχμές.

Ειδικότερα, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας στο Action24 είπε: «Για τον κ. Μπακογιάννη το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο» και συνέχισε λέγοντας πως: «Έχει πολλά προσωπικά χαρακτηριστικά».

Αφού αναφέρθηκε στην υψηλή αποχή είπε: «Όπως είπε με θάρρος και ο κ. Μπακογιάννης ήταν μία προσωπική του ευθύνη. Και γι’αυτό ανέλαβε την ευθύνη».

Αμέσως ρωτήθηκε «αν έχασε ο Μπακογιάννης και όχι η ΝΔ», απάντησε: «Νομίζω ναι, αυτή είναι η δική μου ερμηνεία».

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του, ο Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αφού «φόρτωσε» μέρος της ευθύνης στην «αντισυσπείρωση» σημείωσε: «υπάρχουν και στοιχεία προσωπικής αξιολόγησης».

Αναφερόμενος στο debate Μπακογιάννη – Δούκα αλλά αν επηρέασε την τελική έκβαση του αποτελέσματος, υποστήριξε: «Εγώ δεν θα έκανα ντιμπέιτ. Ωραίο ήταν αλλά δεν ξέρω εάν λειτούργησε καλά».

Και συνέχισε αφήνοντας σαφείς αιχμές, λέγοντας: «Όταν πάμε στις εκλογές εγώ πάω για να κερδίσω όχι για να κάνω φιλοφρονήσεις στους αντιπάλους. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ήταν κρίσιμο το θέμα του ντιμπέιτ».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter