Τουμασάτου στο documentonews.gr για δίκη Λιγνάδη: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι θυμωμένος με την απόφαση

Τουμασάτου στο documentonews.gr για δίκη Λιγνάδη: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι θυμωμένος με την απόφαση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάννα Τουμασάτου τοποθετείτε για κοινωνικά θέματα κοιτώντας πάντα προς το σωστό μέρος της ιστορίας. Η ηθοποιός καταθέτει τη δική της άποψη σχετικά με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον πρωτοδίκως καταδικασμένο για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαριάννας Τουμασάτου.

Μετά από αυτή την απαράδεκτη απόφαση οφείλει να παρέμβει κάποιος άνθρωπος και να επαναφέρει, να αποκαταστήσει στα μάτια μας την δικαιοσύνη. Αυτή τη στιγμή η δικαιοσύνη κατρακυλάει πιο πολύ κι από πέτρα στο βουνό. Το «Κοινό περί δικαίου αίσθημα» δεν έχει ικανοποιηθεί και πώς να ικανοποιηθεί όταν αφήνουν ελεύθερο έναν παιδοβιαστή και μάλιστα με απόφαση δικαστηρίου. Δεν το χωράει το μυαλό μας αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος και δη γονιός που να μην είναι θυμωμένος με αυτή την απόφαση. Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει; Να μπαίνουν στα σπίτια μας και να βιάζουν μπροστά στα μάτια μας τα παιδιά μας; Γιατί αυτό γίνεται. Η στάση του κατηγορούμενου όλο αυτόν τον καιρό έδειχνε μια σιγουριά. Καμία μεταμέλεια. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά ήταν σίγουρος πως θα έβγαινε έξω. Τι μήνυμα πέρασε η έδρα; Πως μπορεί ο κάθε βιαστής και παιδοβιαστής να κάνει ό, τι θέλει ανενόχλητος και να κυκλοφορεί ελεύθερος; Και τι μήνυμα στέλνεται σε όλα τα παιδιά που ψάχνουν να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν; 

Όσο για την πρόεδρο τι να σκεφτεί κανείς; Απέδειξε τι είναι όταν τον έβγαλε αθώο σε όλα. Την ημέρα που ο Εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του Λιγνάδη ήμουν στο δικαστήριο και θαύμασα τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ο Εισαγγελέας είναι ένας φωτεινός άνθρωπος και αυτός πρέπει να είναι το παράδειγμά μας. Στην έδρα πρέπει να ανεβαίνουν άνθρωποι που όχι μόνο έχουν τις γνώσεις αλλά και το ηθικό και αξιακό ανάστημα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κόντρα σε κάθε συμφέρον. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter