Τουρκία: «Έκλαιγαν οι άνθρωποι, επικράτησε ταραχή» – Μαρτυρία Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον φονικό σεισμό (Video)

Τουρκία: «Έκλαιγαν οι άνθρωποι, επικράτησε ταραχή» – Μαρτυρία Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον φονικό σεισμό (Video)

Την ταραχή που επικράτησε κατά το χτύπημα του εγκέλαδου στην επαρχία Καραμαναράς, περιέγραψε στο Open TV o Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ μίλησε για σεισμική δόνηση μεγάλης διάρκειας, σημειώνοντας ότι επικράτησε πανικός μεταξύ των κατοίκων της πόλης όπου διαμένει.

Διαβάστε σχετικά: Τουρκία: Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ – Εκατοντάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (Photos & Videos)

Τουρκία: Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ – Εκατοντάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (Photos & Videos)

«Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Η διάρκειά του ήταν περίπου 1,5 λεπτό, αλλά είχε και πολλούς μετασεισμούς. Αμέσως όλοι όσοι μέναμε στην πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω. Κάποιοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα για να φύγουν γρήγορα. Επικράτησε μία ταραχή. Απ’ ότι έχω πληροφορηθεί στην πόλη που βρίσκομαι δεν έχουμε κάποιο θύμα. Σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με κάποιον από τους υπόλοιπους Έλληνες που αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα είπε: “Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος παίζει στην Γκαζιαντέπ, αλλά για καλή του τύχη αυτός είναι ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια», τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter