Τουρκία: Συνελήφθησαν 10 μέλη της συμμορίας του Μπογιούν μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα – Ετοίμαζαν αντίποινα

Τουρκία: Συνελήφθησαν 10 μέλη της συμμορίας του Μπογιούν μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα – Ετοίμαζαν αντίποινα

Με κινηματογραφικές εφόδους σε γιάφκες της διαβόητης συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν στην Τουρκία η αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις, στον απόηχο των δολοφονιών έξι μελών της συμμορίας στην Αρτέμιδα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί – Εικόνες σοκ από το μακελειό (Photos)

Όπως αναφέρει με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, 10 μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η Αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα.

Η αστυνομία μάλιστα δημοσίευσε βίντεο με τις εφόδους στα σπίτια των υπόπτων μελών της συμμορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος Κωνσταντινούπολης, σε έρευνες που έγιναν από το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος, μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Εκτιμήθηκε ότι προετοιμάζονταν να δράσουν. Συνεπώς, προχωρήσαμε σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν.

Κατά τις έρευνες στις συγκεκριμένες διευθύνσεις εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες

Δείτε το βίντεο από τις εφόδους της τουρκικής αστυνομίας:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter