Τραγωδία στα Τέμπη: Αναζητήσεις αγνοουμένων μέσω Τwitter – Κορυφώνεται η αγωνία (Photos)

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναζητήσεις αγνοουμένων μέσω Τwitter – Κορυφώνεται η αγωνία (Photos)

Με τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη να έχουν ξεπεράσει πλέον τα 40 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι φόβοι και η αγωνία για τους αγνοούμενους αυξάνονται.

Πολλές οικογένειες μάλιστα κάνουν έκκληση βοήθειας μέσω του Twitter, αναρτώντας πληροφορίες και φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους οικείους τους.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: Έκκληση οικογενειών από την Κύπρο για δύο αγνοούμενους φοιτητές

Νωρίτερα, έκκληση έκαναν και δύο οικογένειες από την Κύπρο, καθώς στο πολύνεκρο δυστύχημα αγνοούνται μεταξύ άλλων και δύο Κύπριοι φοιτητές.

Πρόκειται για τον φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο.

Η οικογένεια του Κύπρου Παπαϊωάννου, απευθύνθηκε σε όλα τα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί τραυματίες καθώς επίσης και στις Αρχές χωρίς να μάθει μέχρι στιγμής αν βρίσκεται ανάμεσα στους επιζώντες. Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την οικογένεια.

Έκκληση έκανε και ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας Αδαμίδου ενώ οι οι γονείς της 24χρονης, ταξιδεύουν αυτή την ώρα από Κύπρο προς Λάρισα.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter