Τραγωδία Τέμπη: Έκκληση οικογενειών από την Κύπρο για δύο αγνοούμενους φοιτητές

Τραγωδία Τέμπη: Έκκληση οικογενειών από την Κύπρο για δύο αγνοούμενους φοιτητές

Τραγωδία δίχως τέλος στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της Τρίτης, όπου σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό έχουν χάσει τη ζωή τους 38 άνθρωποι και ακόμα 66 είναι οι τραυματίες.

Η αγωνία κορυφώνεται και την τύχη των αγνοουμένων, καθώς οι οικογένειες τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν νεότερα για τους ανθρώπους τους.

Έκκληση, έχουν απευθύνει δύο οικογένειες από την Κύπρο, καθώς στο πολύνεκρο δυστύχημα αγνοούνται μεταξύ άλλων και δύο Κύπριοι φοιτητές.

Πρόκειται για τον φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο.

Η οικογένεια του Κύπρου Παπαϊωάννου, απευθύνθηκε σε όλα τα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί τραυματίες καθώς επίσης και στις Αρχές χωρίς να μάθει μέχρι στιγμής αν βρίσκεται ανάμεσα στους επιζώντες. Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την οικογένεια.

Έκκληση έκανε και ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας Αδαμίδου ενώ οι οι γονείς της 24χρονης, ταξιδεύουν αυτή την ώρα από Κύπρο προς Λάρισα.

Διαβάστε σχετικά:

Πρόεδρος Μηχανοδηγών ΟΣΕ: «Τα συστήματα ασφαλείας δεν λειτουργούν εδώ και καιρό – Δεν βλέπουμε τίποτα» (Video)

Ήξεραν από το 2022 ότι θα υπάρξει δυστύχημα – Έγγραφο ντοκουμέντο

Σχεδόν 12 ώρες μετά στα Τέμπη ο εξαφανισμένος υπουργός Μεταφορών Καραμανλής – Γύρισε την πλάτη στην ερώτηση για τα έγγραφα (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Σύγκρουση τρένων με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (Videos)

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μαρτυρίες επιβατών – «Ακούστηκε μπαμ, το τρένο ήταν γεμάτο» (Videos)

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Τα βαγόνια 1 και 2 δεν υπάρχουν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter