Τραγωδία στην Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας του μωρού που «έσβησε» στο ΙΧ – Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους

Τραγωδία στην Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας του μωρού που «έσβησε» στο ΙΧ – Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί, σήμερα, Παρασκευή ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε στο αυτοκίνητο το μόλις 5,5 μηνών βρέφος που άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Άρτα με νεκρό βρέφος – Το ξέχασε ο πατέρας επί ώρες στο αυτοκίνητο

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και ο ίδιος ο 37χρονος αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Μάλιστα ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής, ενώ από χθες φαίνεται πως συνέρχεται σιγά σιγά.

Ο 37χρονος προανακριτικά φαίνεται να έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις τις οποίες θα πει πιο αναλυτικά και σήμερα στον ανακριτή., ότι καθώς είχε πάρει το μωρό να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, αυτό κοιμόταν στο καθισματάκι του, εκείνος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την εργασία του το οποίο τον αναστάτωσε και αντί να στρίψει για τον σταθμό αυτός κατευθύνθηκε προς την εργασία του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει το υπηρεσιακό. Το μωρό έμεινε για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους περαστικούς.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο Mega, αναφερόμενος στην πρώτη συνάντηση του ζευγαριού μετά το τραγικό περιστατικό, είπε ότι η σύζυγος του 37χρονου δίνει ελαφρυντικά.

Το Σάββατο η κηδεία

Το αδικοχαμένο βρέφος θα ταφεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Περδικορράχη Άρτας. Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter