Τραγωδία στην παραλιακή – Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς (Video)

Τραγωδία στην παραλιακή – Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς (Video)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, με δύο νεαρά άτομα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με ταχύτητα 180χλμ την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Λίγα μέτρα πιο πίσω, δύο ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην παραλιακή μέχρι τη 1 τα ξημερώματα από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Η τροχαία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής συνέδραμαν για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο μπλόκο αγροτών – Στην εντατική ο πατέρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter