Τραγωδία Τέμπη: Επιτελικό χάος – Πάσχιζαν να μάθουν για συγγενείς τους και δεν υπήρχε κανείς (Video)

Τραγωδία Τέμπη: Επιτελικό χάος – Πάσχιζαν να μάθουν για συγγενείς τους και δεν υπήρχε κανείς (Video)
Φωτογραφία: Twitter.com/@chris_avramidis

Στιγμές απόλυτης αγωνίας έζησαν και οι συγγενείς των επιβατών που προσπαθούσαν, μάταια μέχρι κάποια ώρα, να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Μία κατάσταση που αναδεικνύει το απόλυτο επιτελικό χάος που επικράτησε αμέσως μετά το δυστύχημα που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 36 ανθρώπους, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.

Δείτε επίσης: Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Τουλάχιστον 36 νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα (Photos – Videos)

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι ενδεικτικά της κατάστασης που βίωσαν όλοι εκείνοι που πάσχιζαν να μάθουν νέα των αγαπημένων τους, για παράδειγμα στον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Απλώς ότι είναι καλά. Χαρακτηριστική είναι η διατύπωση που επιλέγει νεαρός άνδρας που περιμένει να μάθει εάν η κοπέλα του είναι καλά στην υγεία της, όπως λέει σε βίντεο του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο, ελπίζοντας για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως προσθέτει, κλείνοντας, είναι πως τα γραφεία της εταιρείας ήταν κλειστά. Η εικόνα, που τραβήχτηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα είναι ενδεικτική:

Ενώ όταν οι οικογένειες ρωτούσαν πού μπορούν να απευθυνθούν για να ρωτήσουν για τους συγγενείς τους, κανείς δεν γνώριζε:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter