Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 45χρονος έκαψε τον κατάκοιτο πατέρα του (Video)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. 

Στη σύλληψη του 45χρονου γιου του ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος βρήκε το πρωί της Κυριακής τραγικό θάνατο μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους στην οδό Βασ. Όλγας, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 45χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του.

Φωτιά σε διαμέρισμα - Voria.gr

Την υπόθεση ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους τη φωτιά στο διαμέρισμα έβαλε ο ένας από τους δύο γιους, ο 45χρονος συλληφθείς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο διαμέρισμα διέμεναν ο 87χρονος, η συζυγός του και τα δυο τους παιδιά.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το βράδυ της Ανάστασης υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 86χρονου κατάκοιτου πατέρα και του γιου. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο 45χρονος, ξύπνησε νωρίς, πήγε στο δωμάτιο του πατέρα του, τον περιέλουσε με υγρό και τον έβαλε φωτιά. Ο 86χρονος καθώς ήταν κατάκοιτος, ήταν αδύνατο να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαμέρισμα, από το οποίο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη με εγκαύματα η μητέρα καθώς και ο δεύτερος γιος.

Πηγή voria.gr