Ο Λιγνάδης για τρίτη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Κούγιας: «Αν δεν πεισθώ για την αθωότητά του δε θα τον υπερασπιστώ» (Video)

Ο Λιγνάδης για τρίτη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Κούγιας: «Αν δεν πεισθώ για την αθωότητά του δε θα τον υπερασπιστώ» (Video)

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παρέμεινε για ένα ακόμα βράδυ, για τρίτη νύχτα, κρατούμενος ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση του αλλά και την κατακραυγή, που δεν περιορίζεται μόνο εντός των συνόρων.

Την υπεράσπιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή προκαλώντας σάλο, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέφερε ότι ο ίδιος μαζί με τον Νικόλαο Γεωργουλέα θα αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη κατά την προγραμματισμένη απολογία του ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακριτή, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης του Λιγνάδη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει από την Ανακριτή τη μετάθεση της απολογίας για την Πέμπτη 25/2, για λόγους ανταπόκρισης των υπερασπιστικών καθηκόντων.

Στο μεταξύ, ο Αλ. Κούγιας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως αν δεν πειστεί για την αθωότητα Λιγνάδη, δε θα τον υπερασπιστεί«Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπιστώ. Είμαι πατέρας. Δεν θα ήθελα ποτέ ο πατέρας τους να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ξεπλύνει, έναν άνθρωπο που θα έχει κάνει κάτι βρώμικο…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μένει ή φεύγει η Μενδώνη;

Έντονο παρασκήνιο εδώ και μερικά 24ωρα στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη και με «αντικείμενο» πλέον την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένη την προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να προστατευθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (μην ξεχνάμε την εντολή προς του δημοσιογράφους της ΕΡΤ με αφορμή την παρουσία του στην Ικαρία), η θέση της υπουργού «τρίζει».

Φαίνεται πως οι εισηγήσεις προς τον πρωθυπουργού διχάζονται αφού άλλοι επιμένουν στη διατήρηση της υπουργού ώστε να μη φανεί η κυβέρνηση πως υποχωρεί στην λαϊκή οργή, στο αίτημα φορέων και κομμάτων αλλά κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ για απομάκρυνση της Λίνας Μενδώνη, ενώ άλλοι θεωρούν την παραίτησή της ως μονόδρομο.

Διαβάστε περισσότερα: Ρώσικη ρουλέτα στο Μαξίμου για την Μενδώνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter