«Τρομοκράτες» οι κομμουνιστές και το ΚΚΕ σύμφωνα με «αντιτρομοκρατικό σεμινάριο» σε ελληνικό ferry boat

«Τρομοκράτες» οι κομμουνιστές και το ΚΚΕ σύμφωνα με «αντιτρομοκρατικό σεμινάριο» σε ελληνικό ferry boat

«Τρομοκράτες κομμουνιστές» ανακάλυψε ένα…ναυτικό «τσακάλι» και μάλιστα σε κοινοβουλευτικό κόμμα. Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια σεμιναρίου ασφαλείας την Τρίτη στο πλοίο «Superfast 1» καταγγέλλει η ΤΟ Μεταφορών του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, «στα πλαίσια “αντιτρομοκρατικού σεμιναρίου” που διοργανώθηκε από τη ναυτιλιακή εταιρεία επί του πλοίου, ο παραδίδων το σεμινάριο Wilfred Cooperberg της εταιρείας “JK Security”, αναφερόμενος σε οργανώσεις τρομοκρατών και αποσταθεροποίησης, συμπεριέλαβε σε αυτές και τους κομμουνιστές. Σε αντίδραση γυναίκας, μέλους του πληρώματος στα λεγόμενα του, ο Wilfred Cooperberg ρωτούσε προκλητικά και με ασφαλίτικο ύφος “εσύ είσαι κομμουνίστρια;” και “Γιατί το ΚΚΕ τι είναι; Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση;».

Η καταγγελία αναφέρει ότι σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Cooperberg υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας σε δύο μεγάλες ισραηλινές εταιρείες, την αεροπορική EL AL, και τη ZIM και τονίζει ότι «τέτοια φαινόμενα που σπέρνουν τον αντικομμουνισμό, με κάθε ευκαιρία, υπηρετούν τη στρατηγική επιλογή του κεφαλαίου και των κομμάτων τους και τρέφονται απ’ αυτή, και ως τέτοια θα τα αντιμετωπίσουμε».

Ζητάει ακόμη από τη ναυτιλιακή Attica Group και την εταιρεία που οργάνωσε το σεμινάριο να πάρουν θέση για το θέμα. Ζητάει ακόμη οι ναυτεργάτες «να απομονώσουν όποιον ξαναπατήσει το πόδι του πάνω στον καταπέλτη για να χύσει το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο».

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αποζημίωση 1,46 εκατ. ευρώ για τον θάνατο εργαζόμενης στον δήμο

Έκρηξη στα Τέμπη: Νέες καταγγελίες για συγκάλυψη από τη ΔΑΕΕ της Πυροσβεστικής – «Ντρέπομαι κύριε Μητσοτάκη»

Μαρία Καρυστιανού: Με τον Μητσοτάκη θα μπορούσα να βρεθώ σε δικαστική αίθουσα – Όχι στο γραφείο του (Audio)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter