Τροχαίο στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Τροχαίο στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Ελεύθερος με απόφαση του εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, αφέθηκε ο 28χρονος – στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων – που σκότωσε και εγκατέλειψε στο Αίγιο την 67χρονη γυναίκα και το μόλις δύο μηνών εγγονάκι της. 

Μάλιστα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης!

Ωστόσο, ο εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο 28χρονος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος.

«Μόλις είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε: «Μόλις είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 28χρονος οδηγός ενός BMW άγνωστο για ποιους λόγους έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου εκινείτο η 67χρονη γιαγιά, κρατώντας το δύο μηνών βρέφος. Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους. 

Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter