Τροχαίο Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε τη φοιτήτρια περνώντας στο αντίθετο ρεύμα», λέει ο δικηγόρος της 21χρονης (Video)

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε τη φοιτήτρια περνώντας στο αντίθετο ρεύμα», λέει ο δικηγόρος της 21χρονης (Video)
Φωτογραφία: Thestival.gr

«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί διαψεύδεται τελείως ο δράστης, που είπε ότι χτύπησε την κοπέλα επειδή πετάχτηκε, τη χτύπησε ούσα η κοπέλα στο αντίθετο ρεύμα. Δηλαδή είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, πριν χτυπήσει την κοπέλα, και μετά εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και την παρέσυρε», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, της 21 ετών Έμμας που χτυπήθηκε δύο φορές από το αυτοκίνητο του 26χρονου που προφυλακίστηκε.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν το πορτοφόλι της αιμόφυρτης 21χρονης – Καταγγελία σοκ από τον δικηγόρο της οικογένειας

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ είπε πως μετά τη στιγμή του ατυχήματος, όπου υπήρχε έντονη αναστάτωση, προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα της Έμμας, διασκορπίστηκαν τα πράγματα της στο έδαφος: «Τα πράγματα στην ένταση της στιγμής τα πετάς γύρω γύρω για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει και κάποιος επιτήδειος είδε το πορτοφόλι και πήγε και το πήρε».

Επίσης, εξήγησε πως στο χρηματικό ποσό που είχε συμπεριλαμβάνονταν, όχι μόνο τα χρήματα για να περάσει εκείνη, αλλά και το ποσό για να πληρώσει την κλινική ζώων που νοσηλευόταν το σκυλάκι της. «Είχε όχι μόνο χρήματα για να περάσει το επόμενο διάστημα, αλλά και για να πληρώσει την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην απόφαση των γονέων της για δωρεά οργάνων, είπε: «Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, γιατί ήμουν στη Θεσσαλονίκη μαζί τους, ήταν ένα συναίσθημα που έβλεπαν ότι δίνει η κόρη τους ζωή μέσα από το θάνατό της. Ξέρετε είναι κάτι που δίνει παρηγοριά και στον ίδιο τον άνθρωπο, δηλαδή νιώθεις ότι το παιδί μου δίνει κάτι, ζωή, είναι το μεγαλύτερο δώρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter