Τροχαίο Βούλα: Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τη Ferrari λίγο πριν το δυστύχημα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες (Video)

Τροχαίο Βούλα: Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τη Ferrari λίγο πριν το δυστύχημα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες (Video)

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελούν οι μαρτυρίες και οι λεπτομέρειες του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος, με θύμα τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, από τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο μοιραίο το βράδυ της Πέμπτης. Λίγες μόλις στιγμές αφότου ο άτυχος 45χρονος είχε πάρει στα χέρια του και οδηγούσε το αυτοκίνητο των ονείρων του, μία κατακόκκινη Ferrari η οποία έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Δείτε επίσης: Τροχαίο Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός – Η τραγική ειρωνεία με την κόκκινη Ferrari (Photos – Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 8 το βράδυ, ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγό του, και δύο φίλους του πήγαν σε αντιπροσωπεία στη Βούλα, όπου παρέλαβε το υπερπολυτελές ιταλικό supercar. Ο ένας από τους φίλους του, ακολουθούσε τη μοιραία Ferrari με ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Ο φίλος του 45χρονου που ακολουθούσε, βλέποντας τι έχει συμβεί και αδυνατώντας να πιστέψει πως ο Τζώρτζης είναι νεκρός φωνάζει: «Αδερφέ μου», θυμίζοντας σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

Στιγμές νωρίτερα, άτομο, που δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του (αν είναι περαστικός ή φίλος του ζευγαριού), σπεύδει στο φλεγόμενο όχημα και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού προκειμένου να απεγκλωβίσει τη σύζυγο του άτυχου 45χρονου και απομακρύνεται τρέχοντας.

 

«Είδα τον οδηγό και τη γυναίκα του ξαπλωμένους έξω στο γρασίδι»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Βούλας με θύμα τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό. Από τη φλεγόμενη κόκκινη Ferrari απεγκλωβίστηκε και η σύζυγός του.

Δείτε επίσης: Τροχαίο Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός – Η τραγική ειρωνεία με την κόκκινη Ferrari (Photos – Video)

Αυτήκοος μάρτυρας, μιλώντας στο Mega, περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο. Όπως είπε, βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.
«Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο οδηγός παρέλαβε το υπερπολυτελές όχημα απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ακούσει τον θόρυβο και απορούν πως έγινε.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Το αυτοκίνητο των ονείρων του έμελλε να είναι μοιραίο για τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, οδηγώντας τη Ferrari που μόλις είχε αποκτήσει, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Τροχαίο Βούλα: Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τη Ferrari λίγο πριν το δυστύχημα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες (Video)

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, πατέρας δύο παιδιών και αδερφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου που καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο δυστύχημα και νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο Τζ. Μονογυιός, εκτός των άλλων, το 2003, σε ηλικία μόλις 23 ετών, είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» και σπούδαζε Πληροφορική.

Επί σειρά ετών διατηρούσε μαγαζί με ρούχα στη Μύκονο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter