Τσακάλι

Τσακάλι

Αλλα τον ρώτησε ο Σωκράτης Φάµελλος και άλλα απάντησε ο Χάρης Θεοχάρης στην ολοµέλεια της Βουλής. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον υφυπουργό Εθνικής Οικονοµίας και Οικονοµικών να ξεκαθαρίσει ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας εάν η κυβέρνηση θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων. «Συγχωρείται σίγουρα ο κ. Φάµελλος να µην ξέρει τόσο καλά τα θέµατα της φορολόγησης των διυλιστηρίων. ∆ηλαδή 630 εκατ. ευρώ φορολογήθηκαν για τα έκτακτα κέρδη τους και εισπράχθηκαν από τη φορολογική διοίκηση. Συγχωρείται!» έσπευσε να απαντήσει µε ειρωνεία ο Χ. Θεοχάρης, αδυνατώντας να αντιληφθεί πως ο Σωκρ. Φάµελλος δεν µιλούσε για το 2022. Ετσι, δεν άργησε η πληρωµένη απάντηση του επικεφαλής της ΚΟ της αξιωµατικής αντιπολίτευσης. «Κυρία πρόεδρε, µου κάνει εντύπωση ότι επέλεξε να απαντήσει ο κ. Θεοχάρης χωρίς καν να ακούσει τι είπα» αντέτεινε αρχικά και πρόσθεσε: «Να διευκρινίσω κάτι: Μου είπατε ότι δεν ξέρω ότι φορολογήσατε τα υπερκέρδη του 2022. Για το 2023 µίλησα, κύριε Θεοχάρη. Για το 2023…». Αφού, λοιπόν, ο υφυπουργός «συντονίστηκε», φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η επιτελική κυβέρνηση δεν προτίθεται να εισπράξει νέα έκτακτα φορολογικά έσοδα από τους «πετρελαιάδες», διότι δεν κρίνει υψηλή την τιµή των καυσίµων!

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονοµικών επέλεξε να κοροϊδέψει την ελληνική κοινωνία για να εξυπηρετήσει τα συµφέροντα των διυλιστηρίων» σηµείωσε σε ανακοίνωσή της η Κουµουνδούρου κι εδώ που τα λέµε, δεν έχει κι άδικο! Α.Π.

Διαβάστε επίσης: Handelsblatt: Πώς οι πλούσιοι Κινέζοι εκτοξεύουν τα ενοίκια στην Ελλάδα – Αύξηση 56% τα τελευταία πέντε χρόνια

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: €3 δισ. σε τράπεζες και εργολάβους αντί για φτηνά σπίτια και ενοίκια

«Φωτιά» τα ενοίκια στην Αθήνα – Ποιες ευρωπαϊκές πόλεις είναι πιο προσιτές

Μητσοτάκης: Κόβει τη συζήτηση για πλαφόν στα ενοίκια – Αυξάνει το όριο για τη Golden Visa

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter