Τσίπρας για αποκάλυψη Documento: «Το μέλλον δεν είναι τα παιδιά των αρχιδικαστών που συνεργάζονται με τα funds…»

Τσίπρας για αποκάλυψη Documento:  «Το μέλλον δεν είναι τα παιδιά των αρχιδικαστών που συνεργάζονται με τα funds…»

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν το πρωί στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την χθεσινή αποκάλυψη του Documento ότι ο υιός του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, Eυάγγελος Ισιδώρου Ντογιάκος, είναι δικηγόρος, σύμβουλος του υπουργού Κώστα Καραμανλή και ταυτόχρονα εκπροσωπεί ένα από τα funds υπογράφοντας κατασχετήριο, που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στην υπουργό Πολιτισμού που καθόταν στα υπουργικό έδρανα της είπε επί λέξει: «Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον (οι νέοι καλλιτέχνες που αντιδρούν) και όχι τα παιδιά των αρχιδικαστών που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο και συνεργάζονται με τα funds που απεργάζονται τη μεγαλύτερη ληστεία της ιστορίας εναντίον της κοινωνίας. Και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα τουλάχιστον να παραιτηθούν όταν ο Άρειος Πάγος δικάζει κι καταδικάζει τους  το μέλλον 700 χιλιάδων ιδιοκτησιών σε πλειστηριασμούς».   

Να θυμίσουμε απλά ότι γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, απέστειλε εξώδικο σήμερα στην εφημερίδα με τον αναληθή ισχυρισμό ότι δημοσιεύσαμε έγγραφα που αποκαλύπτουν τη δραστηριότητά του, εκθέτοντας έτσι προσωπικά του δεδομένα.

Η ουσία για την εφημερίδα αλλά και για την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως φάνηκε από την τοποθέτηση Τσίπρα, είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα ηθικής φύσεως, ενώ εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει υπέρ των funds και των πλειστηριασμών, την ώρα που ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παρέχει δικηγορικές υπηρεσίες σε servicers που διαχειρίζονται «κόκκινα δάνεια».

Διαβάστε σχετικά: Την ώρα που ο Άρειος Πάγος τάσσεται με τα funds, ο γιος του Ντογιάκου στέλνει κατασχετήρια σε δανειολήπτες

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει τη βαρβαρότητα αντί τον πολιτισμό (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter