Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εισαγωγή των δύο τροπολογιών στο διυπουργικό πολυνομοσχέδιο, και μάλιστα λίγα μόλις λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας, με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, να παίρνει θέση μέσω ανάρτησης στα social media λέγοντας πως αυτές οι διαδικασίες είναι «κατά παραγγελία του ΣΕΒ».

Την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως η ίδια η κυβέρνηση «δεν τολμά να υπερασπιστεί τις επιλογές της. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια».

«Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.

Και νομοθετούν καθ’ υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ».

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/photos/a.10150189504248054/10157566710833054/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter