Τσίπρας: «Είναι ευθύνη των πολλών να μην αφήσουμε καμιά χαραμάδα σε κανένα να πάρει τα μέτρα πίσω» (Photos – Video)

Τσίπρας: «Είναι ευθύνη των πολλών να μην αφήσουμε καμιά χαραμάδα σε κανένα να πάρει τα μέτρα πίσω» (Photos – Video)

Στο 172o Δημοτικό σχολείο Κυψέλης, ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά τις 10:20. Αφού συνομίλησε με τους πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο, στη συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας όσο περίμενε για να ψηφίσει, συνομίλησε και με έναν μαθητή που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο είπε:«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Είναι μια μέρα δημοκρατίας. Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή. Είναι όμως και μέρα ευθύνης. Είναι μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμίας να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάπτυξης της οικονομίας και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας. Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» είπε ο πρωθυπουργός.

Φτάνοντας στο δημοτικό σχολείο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε: «Τώρα μόνο ψηφίζουμε», χωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2019: Λεπτό προς λεπτό ό,τι συμβαίνει στις κάλπες – Οι πρωταγωνιστές – Live (Video-Photos)

Ο πρωθυπουργός περίμενε στη σειρά του για να ψηφίσει ενώ είχε και διάλογο με έναν μικρό μαθητή.Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter