TV – Οι ταινίες της ημέρας: Το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Καννών «Harmonium», «Η Πολιορκία» και «Μαχητές των Δρόμων 4»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: Το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Καννών «Harmonium», «Η Πολιορκία» και «Μαχητές των Δρόμων 4»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, προβάλλεται η ταινία που απέσπασε το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών του 2016 Harmonium, το πολιτικό θρίλερ Η Πολιορκία και η περιπέτεια Μαχητές των Δρόμων 4.

Harmonium/ΕΡΤ2 – 22.00

Η ζωή του Toshio, της συζύγου του και της μικρής κόρης τους κυλά ήρεμα. Μέχρι τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνισή του ένας μυστηριώδης άντρας από το παρελθόν και θα διαταράξει τις ισορροπίες της οικογενειακής τους γαλήνης. Ο Yasaka έχει μόλις αποφυλακιστεί και έτσι χωρίς μόνιμο μέρος να μείνει, ο Toshio τον παίρνει ως βοηθό.

Σκηνοθεσία: Κότζι Φουκάντα

Ηθοποιοί: Κάντζι Φουρουτάτσι, Ταντανόμπου Ασάνο, Μάρικο Τσουτσούι

* Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών του 2016

Η Πολιορκία/ALPHA – 22.40

Ένας μυστικός πράκτορας του FBI , ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA κι ο αρχηγός του αμερικανικού στρατού έχουν πάρει τον ίδιο όρκο: να στηρίζουν και να υπερασπίζονται το Σύνταγμα.

Όμως όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν κι ένα σχέδιο τρομοκρατών αρχίζει να αφήνει τα ματωμένα σημάδια στους δρόμους της Νέας Υόρκης, οι τρεις παραπάνω θα πρέπει να αναθεωρήσουν τους περιορισμούς που επιβάλλει ο όρκος που πήραν.

Ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ν. Υ. είναι αυτός που πρέπει να φυλάει την πόλη από τις τρομοκρατικές ενέργειες. Η Ελίζ Κραφτ, είναι η μυστική πράκτορας της CIA , με γνωριμίες στην Αραβοαμερικανική κοινότητα και ύποπτες διασυνδέσεις με το κύκλωμα των τρομοκρατών.

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ

Ηθοποιοί: Κουρτ Γιούγκενς, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπρους Γουίλις, Ανέτ Μπένινγκ, Τόνι Σαλούμπ, Σαμί Μπουαζιλά

https://youtu.be/SUvj_iCnaqE

Μαχητές των Δρόμων 4/ STAR-00:30

Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομινίκ Τορέτο, που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες. Εκεί, μαζί μ’ έναν φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’Κόνoρ, καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Τζορντάνα Μπρούστερ,Μισέλ Ροντρίγκεζ

* Περίπου 240 αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν ειδικά για την ταινία.

*Box Office/ 360,4 εκατομμύρια δολάρια

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter