Τώρα… τα ΜΜΕ Μαρινάκη ανακάλυψαν ότι οι συντάξεις μειώνονται!

Τώρα… τα ΜΜΕ Μαρινάκη ανακάλυψαν ότι οι συντάξεις μειώνονται!

Πλέον, τίποτα δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη. Απλά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της σχέσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και το κυβερνητικό «μπρος-πίσω» αναφορικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης και όσα ακολούθησαν την απόφαση της ΕΕΑ.

Προφανώς, η πλευρά Μαρινάκη μόνο ευχαριστημένη δεν είναι από την κυβερνητική πρωτοβουλία, με την κατάθεση τροπολογίας το βράδυ της Τρίτης, με την οποία διασφαλίζεται πως ΠΑΟΚ – Ξάνθη δεν θα υποβιβαστούν, αλλά θα τους αφαιρεθούν βαθμοί.

Και φροντίζει ώστε να… εξωτερικεύσει τη δυσαρέσκεια της. Συνεπώς, μόνο εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί το γεγονός πως τα ΜΜΕ του γνωστού εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού ανακάλυψαν, τώρα, πως οι συντάξεις μειώνονται και δεν αυξάνονται.

Το άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποκάλυψη – βόμβα από One Channel: Μειωμένες οι συντάξεις – Δεν υπολογίζονται τα δώρα» και προσθέτει: «Βάσει νόμου, οι συντάξεις θα αυξηθούν, ωστόσο “η ‘πονηρία’ του νόμου είναι ότι δε θα γίνουν αυξήσεις αλλά μειώσεις”» ενώ κάνει λόγο για… «το μεγάλο κόλπο».

Η πλευρά Μαρινάκη δείχνει τα… δόντια της.

Διαβάστε επίσης

Αυτογκόλ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μαρινάκη στη σέντρα!

«Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ για ΠΑΟΚ – Αυγενάκη

Το «φάουλ» Αυγενάκη για… «απόλυτη τεκμηρίωση»

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Σκέψεις για απόσυρση όλων των τμημάτων του από τα εγχώρια πρωταθλήματα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη την απομάκρυνση του Αυγενάκη

Εισήγηση από την ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Απειλεί με αποχώρηση από τη ΝΔ ο Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ – Η δήλωση του ευρωβουλευτή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter