Τζάκρη για απρέπεια Γεωργιάδη στη Βουλή: Δεν είχε τι να πει για τη φυγή της Pitsos και τις ευθύνες της ΝΔ

Τζάκρη για απρέπεια Γεωργιάδη στη Βουλή: Δεν είχε τι να πει για τη φυγή της Pitsos και τις ευθύνες της ΝΔ

Τη δική της απάντηση δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με τη σημερινή απρέπεια του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή απέναντί της κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει η ίδια για τη φυγή της Pitsos από την Ελλάδα και τις ευθύνες της ΝΔ αλλά και του Γιάννη Στουρνάρα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της στο documentonews.gr επισημαίνει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέφυγε σε αυτή την τακτική επειδή δεν είχε να πει τίποτα επί της ουσίας στα ντοκουμέντα φωτιά που παρουσίασε σήμερα στη Βουλή τα οποία έδειχναν τις ευθύνες της κυβέρνησης Σαμαρά και συγκεκριμένα του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την μη τήρηση της συμφωνίας με τη Siemens.

«Ο κ. Γεωργιάδης, επέλεξε να μιλήσει απαξιωτικά για το πρόσωπό μου, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα αδιάψευστα τεκμήρια που παρουσίασα σήμερα από το βήμα της Βουλής. Αυτό είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την πολιτική ο κ. Γεωργιάδης και οι συνοδοιπόροι του. Επιθυμούν την αποσιώπηση της αλήθειας και την απαξίωση των συνομιλητών τους» υπογραμμίζει στο documentonews.gr η κα Τζάκρη και συμπληρώνει:

«Επιλέγω να μην απαντήσω στον Υπουργό σε ανάλογο ύφος. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανάρμοστο και θα εξέτρεπε τη συζήτηση από την αληθινή της ουσία, που είναι πως η κυβέρνηση κυβερνά ανήθικα και αδιαφορώντας για το Δημόσιο Συμφέρον. Επιλέγω να αντιμετωπίσω τον κ. Γεωργιάδη άφοβα, με όπλα την αλήθεια και την ευγένεια». Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού αυτόν, τα λόγια και τα έργα του.

Υπενθυμίζεται ότι για την απρεπή και απαξιωτική συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής με την οποία καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, διαφορετικά ζητάει από τον πρόεδρο της Βουλής να προκαλέσει την παραπομπή του κ. Γεωργιάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τα έγγραφα «φωτιά»

Νωρίτερα σήμερα στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη συζήτηση της ερώτησης για την Pitsos. Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, κατέρριψε το αφήγημα Γεωργιάδη και της κυβέρνησης της ΝΔ ότι δήθεν για τη φυγή της Pitsos ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Mάλιστα κατέθεσε έγγραφα «φωτιά» που είχαν στείλει στον τότε Υπουργό Ανάπτυξης και στον τότε Υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι επισήμαναν ότι επί 18 μήνες η SIEMENS εμπαίζει με την PITSOS την Ελληνική Πολιτεία και ότι η πρότασή της είναι ένα προσχηματικό, αστείο και ακοστολογήτο 15σέλιδο, ένα γονατογράφημα».

Δείτε τα έγγραφα «φωτιά» της επιστολής σε Στουρνάρα:

«Άρα στην ουσία διευκολύνατε την SIEMENS να εξοικονομήσει εργατικά κόστη και ταυτόχρονα από την πίσω πόρτα να αποκομίσει υπερκέρδη στο πλαίσιο των αδασμολόγητων συναλλαγών και της τελωνειακής Ένωσης Τουρκίας- Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οποίες, την ώρα που μεγιστοποιεί τις προκλήσεις της και τις απειλές της η Τουρκία, μόλις προχθές θυμήθηκε ο κύριος Δένδιας να ψελλίσει ότι θέλει δήθεν να καταγγείλει, δηλαδή αστεία πράγματα για εσωτερική κατανάλωση σημείωσε.

«Πραγματικά θα εγγραφείτε στην ιστορία ως χορηγός της τουρκικής οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας. Είμαι σίγουρη ότι φταίει ο δήμαρχος που δεν έγινε η επένδυση, όπως φταίνε και οι ασθενείς που έπαιρναν τα φάρμακα για το σκάνδαλο της Novartis. Είστε πάντα ρυθμισμένος στην ίδια λογική: να αθωώνεται τους κλέφτες και να ραπίζετε τους νοικοκύρηδες» σημείωσε ακόμη η Θεοδώρα Τζάκρη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η τακτική του Άδωνι Γεωργιάδη είναι κάτι την οποία μάλλον έχουν σπουδάσει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν δεν έχουν τι να απαντήσουν απέναντι σε ντοκουμέντα που τους χαλά το αφήγημα απέναντι στους οπαδούς είτε καταφεύγουν σε ύβρεις είτε επιχειρούν να σπιλώσουν και να δολοφονήσουν χαρακτήρες. Όπως έχουν κάνει επανειλημμένα και με το Documento και τις αποκαλύψεις που έχει κάνει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter