Τζανακόπουλος για εξώδικα: Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι δημόσιο πρόσωπο και ως τέτοιο κρίνεται

Τζανακόπουλος για εξώδικα: Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι δημόσιο πρόσωπο και ως τέτοιο κρίνεται

Την κίνηση της κας Μητσοτάκη να στείλει εξώδικο στον ίδιο, στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αλλά και σε τρεις εκδότες εφημερίδων, μεταξύ των οποίων και στον Κώστα Βαξεβάνη του Documento, σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης απάντησε αν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ θεωρεί ότι ο δημόσιος διάλογος πρέπει να διεξάγεται μέσω εξωδίκων τότε είναι καλοδεχούμενη η κίνησή της.

Ωστόσο, όπως είπε, η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεπώς είναι δημόσιο πρόσωπο και ως τέτοιο υπόκειται σε δημόσια κριτική.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τζανακόπουλος υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει απαντήσει σε μια σειρά από θέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ανέδειξε το Documento, όπως το θέμα των απλήρωτων δανείων του Κήρυκα Χανίων, το θέμα των σχέσεων του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς, το θέμα της μη κατάθεσης μέχρι και σήμερα Πόθεν Έσχες από την κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αλλά και το θέμα της Off Shore που διαθέτει η τελευταία και που αποκαλύφθηκε μέσω των Paradise papers.

«Θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα συζητήσουμε όλα αυτά στην προ ημερησίας στη Βουλή που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός» σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καταλήγοντας ότι στο μόνο που συμφωνεί με την κα. Μητσοτάκη είναι στην ακροτελεύτια φράση στο εξώδικό της ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter