Τζανακόπουλος για τον «οδοστρωτήρα» Μητσοτάκη: Το δίλημμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ

Τζανακόπουλος για τον «οδοστρωτήρα» Μητσοτάκη: Το δίλημμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα χωρίς περιστροφές ότι θέλει να γίνει ο οδοστρωτήρας της εργασίας που όλοι φανταζόμασταν» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, μετά το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα και ακούγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντάει στον επιχειρηματία που του ζητά επίμονα και με στόμφο την επταήμερη εργασία κατά την επίσκεψη στο νησί της Κω, ο κ. Τζανακόπουλος με μια ανάρτησή του στο twitter σχολιάζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα χωρίς περιστροφές ότι θέλει να γίνει ο οδοστρωτήρας της εργασίας που όλοι φανταζόμασταν: εργασιακών δικαιωμάτων, υπέρ της 7ήμερης εργασίας & κατά των “εκβιαστικών” ελέγχων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Το δίλημμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ», έγραψε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε ανάρτησή του στο twitter.

Διαβάστε επίσης: Οδοστρωτήρας ο Μητσοτάκης για τα εργασιακά δικαιώματα

«Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Για: Την περαιτέρω ενίσχυση της εργασίας & την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων. Την περαιτέρω μείωση της ανεργίας με τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας ως το 2022. Νέες αυξήσεις στους μισθούς, 7,5% το 2020 & 7,5% το 2021», επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter