Β. Κόκκαλης: Δικαίωση η απόφαση του Συμβούλιου Εφετών να διαβιβαστεί η δικογραφία για τα Τέμπη στη Βουλή

Β. Κόκκαλης: Δικαίωση η απόφαση του Συμβούλιου Εφετών να διαβιβαστεί η δικογραφία για τα Τέμπη στη Βουλή

Χαιρετίζει την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας να διαβιβαστεί η δικογραφία του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης.

Η απόφαση «αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων από την πρώτη στιγμή ισχυριστήκαμε και προβάλαμε στην εξεταστική επιτροπή», δηλώνει ο βουλευτής Λάρισας και καταλήγει: «η αλήθεια θα λάμψει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Η δήλωση του Βασίλη Κόκκαλη:

«Το «πράσινο φως» από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για τη διαβίβαση της δικογραφίας αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων από την πρώτη στιγμή ισχυριστήκαμε και προβάλαμε στην εξεταστική επιτροπή. Είναι αδιανόητο η εξεταστική να ολοκληρώνει τις εργασίες της άρον – άρον και χωρίς να έχει σαφή εικόνα της εξελισσόμενης δικαστικής έρευνας. Η κυβερνητική πλειοψηφία βιάστηκε να συγκαλύψει, βιάστηκε να μπαζώσει την αλήθεια, όπως ακριβώς μπάζωσε και τον τόπο του εγκλήματος το δίδυμο των κυρίων Τριαντόπουλου και Αγοραστού. Έστω και αργά όμως, η αλήθεια θα λάμψει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Διαβάστε επίσης: Νέο στραπάτσο για ΝΔ στην Εξεταστική: Πράσινο φως για τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter