Βαρυμπόμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία

Βαρυμπόμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία
Πηγή: ANT1

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τον ΑΝΤ1 και δείχνει το αιματηρό περιστατικό της επίθεσης με 15 μαχαιριές στον 58χρονο επιχειρηματία στην Βαρυμπόμπη, από τον 26χρονο φερόμενο ως δράστη.

Συγκεκριμένα, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο φίλο του, φτάνουν στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό. Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν στην ουρά όμως οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο.

Ένας άνδρας, που συζητά με τον επιχειρηματία , αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Εκείνη την στιγμή, ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον επιχειρηματία, με τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος να έχουν καταγράψει τις σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι. Έπειτα οι νεαροί επέστρεψαν γρήγορα στο αυτοκίνητο τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter