Βαρύς και αμίλητος ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά τις αποδοκιμασίες στην Καστοριά (Video)

Δεν είχε και πολλά κέφια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης μετά τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε κατά την άφιξή του την Πέμπτη στην Καστοριά και μάλιστα παρά τις προετοιμασίες και τα ΜΑΤ που ζήτησε να υπάρχουν.

Στριμωγμένος και από τις συνεχείς αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και από την ακρίβεια που η κυβέρνησή του – ως νεοφιλελεύθερη- αρνείται να τιθασεύσει, ο Άδωνης Γεωργιάδης παρουσίασε την έως τώρα «παροδική» ακρίβεια ως τη μεγαλύτερη κρίση σε εξέλιξη εδώ και 80 χρόνια…

Μόνον που τότε είχαμε σε εξέλιξη τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στο βίντεο που παραθέτουμε, μετά τις αποδοκιμασίες του στην Καστοριά εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος χωρίς ωστόσο να χάνει τον έλεγχο αφού γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται.

Βαρύς, με τα δύο χέρια στις τσέπες αρκείται σε μονόλογο απαντώντας στο δημοσιογράφο της ιστοσελίδας svouranews της Καστοριάς.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός ερωτάται εάν έχουν δίκιο οι πολίτες για την ακρίβεια στη βενζίνη και το ηλεκτρικό ρεύμα και απαντά πως «είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση του πλανήτη εδώ και 80 χρόνια». (σ.σ μετά τις αποδοκιμασίες στο λεπτό 1:35 και μετά).

Ο ίδιος συμπληρώνει πως η κυβέρνηση δίνει τη μεγαλύτερη επιδότηση από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Και όταν ερωτάται πως αυτό μπορεί να έχει εκλογικό κόστος, ο υπουργός απαντά πως οι πολίτες θα κρίνουν όταν θα έρθει η ώρα…

Προφανώς η κυβέρνηση παράγει περισσότερες αποτυχίες απ’ όσες μπορεί να απορροφήσει η Κοινή Γνώμη…

YouTube video player