Βάσια Παναγοπούλου για δίκη Λιγνάδη: Νιώσαμε σοκ μόλις ακούσαμε την τελική απόφαση, ντροπή τους

Βάσια Παναγοπούλου για δίκη Λιγνάδη: Νιώσαμε σοκ μόλις ακούσαμε την τελική απόφαση, ντροπή τους

«Σοκ είναι αυτό που νιώσαμε όταν ανακοινώθηκε η τελική απόφαση για αυτή την ιστορία που μας έχει συγκλονίσει και μας έχει τραυματίσει βαθιά» σχολίασε η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, μιλώντας στο documento.gr σχετικά με την προκλητική απόφαση να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του ενόχου για δύο βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Βάσιας Παναγοπούλου :

«Σοκ είναι αυτό που νιώσαμε όταν ανακοινώθηκε η τελική απόφαση για αυτή την ιστορία που μας έχει συγκλονίσει και μας έχει τραυματίσει βαθιά. Καλούμαστε όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που είμαστε στον ίδιο χώρο να απολογηθούμε για αποφάσεις που αφορούν την ελληνική δικαιοσύνη.

Σαφώς, δεν μπορούμε να τις κρίνουμε, αλλά νιώθουμε βαθιά αγωνία για αυτό που συμβαίνει. Το ”κοινό περί δικαίου αίσθημα” δεν έχει ικανοποιηθεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όσοι παίρνουν αποφάσεις.

Καθημερινά υπάρχουν άνθρωποι που κακοποιούνται, στιγματίζονται, πηγαίνουν φυλακή για πολύ μικρότερα πράγματα . Αυτό που έχει συμβεί προσβάλει το ”κοινό περί δικαίου αίσθημα”, είναι ντροπή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter