Βασίλης Καρράς: Τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του

Βασίλης Καρράς: Τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης θα παίζουν μόνο τραγούδια του Βασίλη Καρρά, αποτίοντας με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων – Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά».

«Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φιλοκώστας και προσθέτει: «Λάβαμε αυτήν την απόφαση “τιμής ένεκεν”. Δεν υποχρεώνουμε κανένα, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη. Εμείς πάντως, θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του».

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος άφησε εχθές την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και η υγεία του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη, η είδηση του θανάτου του, όμως, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Η σωρός του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, την Τρίτη, στις 10 π.μ., στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Επισημαίνεται ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη, στις 12 μ.μ., στη γενέτειρά του, δηλαδή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά επιθυμεί, αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter