Βαξεβάνης για ανάρτηση Αδωνη κατά Documento: «Είμαστε υπερήφανοι που μας πολεμά ένας ακροδεξιός ρατσιστής πολιτικός»!

Βαξεβάνης για ανάρτηση Αδωνη κατά Documento: «Είμαστε υπερήφανοι που μας πολεμά ένας ακροδεξιός ρατσιστής πολιτικός»!

«Βλέποντας πως μας πολεμά και μας διαβάλλει ένας ακροδεξιός, ρατσιστής πολιτικός, ο οποίος προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη σε μια υπόθεση με φόνο ενώ διερευνάται, αισθανόμαστε περήφανοι», αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης. Και προσθέτει με νόημα: «Περιμένουμε βέβαια να απαντήσει για το Βούλευμα Μανιαδακη που τον εμπλέκει με Novartis».

Νωρίτερα ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Αδωνης Γεωργιάδης προέβη σε προκλητική επίθεση κατά του σημερινού πρωτοσέλιδου του Documento γράφοντας:

«Βλέποντας σήμερα αυτό το άθλιο πρωτοσέλιδο που υιοθετεί άκριτα τις κατηγορίες κατά της Ελληνικής Αστυνομίας αισθάνθηκα Υπερήφανος που αυτός ο άνθρωπος με αυτό το έντυπο με πολεμά τόσο πολύ!»

Όμως να είναι σίγουροι ότι τόσο ο Αδωνης όσο και οι άλλοι πολιτικά ομογάλακτοί του, στην κυβέρνηση και στη ΝΔ, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο! Και πεισμώνουν τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στην εφημερίδα που δεν υπάγεται στα μέσα “ενημέρωσης”-μακριά χέρια του Μαξίμου, αλλά και διαφημίζουν το περιεχόμενό της!

Από την άλλη είναι προκλητικό οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο Τ. Θεοδωρικάκος και ο Αδ. Γεωργιάδης να σπεύδουν απροκάλυπτα να προασπίσουν τους πιστολέρο της ΔΙΑΣ και την δολοφονική παραβατικότητά τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter