Βαξεβάνης: «Θα αποκαλούνται με κωδικούς ΕΥΠ στη ΝΔ – “Γεια σου 5046, τι χαμπάρια 7048;”» (Audio)

Βαξεβάνης: «Θα αποκαλούνται με κωδικούς ΕΥΠ στη ΝΔ – “Γεια σου 5046, τι χαμπάρια 7048;”» (Audio)

Ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε στο «Κόκκινο 105,5» το πρωί της Δευτέρας μετά τις νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ. «Σε λίγο θα αποκαλούνται με τους κωδικούς τους στη Νέα Δημοκρατία. Γεια σου 5046. Τι χαμπάρια 7048;», σημείωσε με νόημα ο Κώστας Βαξεβάνης, προαναγγέλλοντας κι άλλες αποκαλύψεις. «Τώρα αρχίσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Ο κύριος Χατζηδάκης ήταν υπουργός και κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως 5046c. Εμείς δεν κατέχουμε παράνομες συνομιλίες. Μας επέδειξαν διάφορες συνομιλίες τις οποίες διασταυρώσαμε και της δημοσιεύσαμε για να προστατέψουμε το δημόσιο συμφέρον. Υπάρχουν τόσοι κι άλλοι τόσοι κωδικοί παρακολούθησης για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, καθένας και ο κωδικός του στην Νέα Δημοκρατία.

Το ερώτημα που μπαίνει στην Ελλάδα είναι γιατί η ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολουθεί ανθρώπους με ρόλους στα θεσμικά όργανα: ή παραβιάζεται το Σύνταγμα ή υπάρχουν λόγοι παρακολούθησης τόσων ανθρώπων. Υπάρχει μια εισαγγελέας που έξι φορές υπέγραψε την παρακολούθηση του κυρίου Χατζηδάκη. Το επιχείρημα ο πρωθυπουργός είναι ανίκανος και βλάκας δεν είμαι γραμμή άμυνας, είναι αυτοεξευτελισμός. Θα πάει στο δικαστήριο και θα πει αθωώστε με γιατί έχω το ακαταλόγιστο; Φυσικά και θα προκύψουν ποινικές ευθύνες», υπογράμμισε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Να πάρουμε Βέλγους Εισαγγελείς: η Καϊλή είναι στη φυλακή και για τον κύριο Ντογιάκο υποκλοπές είναι ένα πλημμεληματάκι. Ένας άνθρωπος με δημοκρατική ευθιξία δεν θα έπρεπε να πει θα το δούμε, θα το ερευνήσουμε; Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είπε αυτό. Ο Τσίπρας τον ρώταγε αν παρακολουθούσε η ΕΥΠ και ο πρωθυπουργός απαντούσε εγώ δεν παρακολουθώ», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter