«Βέλη» Ακρίτα για αρχιμανδρίτη Ηλιούπολης: «Ο Μεσαίωνας δεν μένει πια εδώ, η πυρά των μαγισσών σβήστηκε για πάντα»

«Βέλη» Ακρίτα για αρχιμανδρίτη Ηλιούπολης: «Ο Μεσαίωνας δεν μένει πια εδώ, η πυρά των μαγισσών σβήστηκε για πάντα»

Πυρά κατά του αρχιμανδρίτη Ηλιούπολης εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα μετά την απαράδεκτη επίθεση και στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, μέσω ανακοίνωσης που έβγαλε χαρακτηρίζοντας τον απάνθρωπο.

Μετά το παραλήρημα μίσους του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ εναντίον του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση κατακεραυνώνοντας τον αρχιμανδρίτη επισημαίνοντας πως «ο Οίκος είναι του Θεού και όχι των παπάδων» και πως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο σε κανέναν.

Πιο αναλυτικά η Έλενα Ακρίτα ανέφερε:

«Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα όταν και οι δυο γίναμε εισηγητές του νομοσχεδίου για την Ισότητα στο Γάμο. Είναι ένας νέος πολιτικός με ήθος και πάθος και τον τιμώ γι’ αυτό.

Δεν θα αναπαραγάγω εδώ τον λεκτικό ρύπο που ξεστόμισε εναντίον ένας σκοταδιστής αρχιμανδρίτης, ένας «άνθρωπος του Θεού» με γλώσσα φιδιού και καρδιά γεμάτη μίσος.

Θα αναρωτηθώ όμως, τί ακριβώς κάνει η Ιερά Σύνοδος και γιατί δεν καταδικάζει τέτοιες αθλιότητες από ιερείς που – ενώ πληρώνονται από σένα κι από μένα – θεωρουν τις εκκλησίες, τη θρησκεία και τους πιστούς τσιφλίκι τους.

Ο Μεσαίωνας δεν μένει πια εδώ και η πυρά των μαγισσών σβηστηκε για πάντα.

Με τον Παύλο λοιπόν και τον κάθε Παύλο που στοχοποιείται – κυριολεκτικά όχι μεταφορικά – από τους ρήτορες της μισαλλοδοξίας.

Α, και στις εκκλησίες θα μπαίνουμε αν και όποτε νιώθουμε την ανάγκη. Δεν θα μάς απαγορεύσει την είσοδο ΚΑΝΕΙΣ. Ο Οίκος είναι του Θεού και όχι των παπάδων».

Διαβάστε επίσης:

Τηλέμαχος Χυτήρης: «Εγώ έκλεισα τα μάτια του Ανδρέα Παπανδρέου» – Η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα η μαφία της ΑΑΔΕ μετά από μήνυση του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter