Βερολίνο: Επεισόδια και συλλήψεις έξω από την Uber Arena – «Ντου» τούρκων οπαδών, χτύπησαν φίλους του Παναθηναϊκού (Videos)

Βερολίνο: Επεισόδια και συλλήψεις έξω από την Uber Arena – «Ντου» τούρκων οπαδών, χτύπησαν φίλους του Παναθηναϊκού (Videos)

Χαοτική ήταν η κατάσταση στην Uber Arena του Βερολίνου, περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Φενέρμπαχτσε.

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν γύρω στις 5 μμ, με έναν αυτοσχέδιο «στρατό» περίπου 100-150 Τούρκων φιλάθλων να επιτίθεται οργανωμένα ενάντια σε Έλληνες φιλάθλους, προκάλεσαν αρκετούς μικροτραυματισμούς και υποχρέωσαν τη γερμανική αστυνομία να κλείσει τις θύρες του γηπέδου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πολλοί Τούρκοι έκαναν «ντου» και μπήκαν στο εισιτήριο δίχως εισιτήρια ή έκλεψαν εισιτήρια από Έλληνες, αλλά σχεδόν όλοι συνελήφθησαν και κρατούνται. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Χ δείχνει και κάποιον Έλληνα φίλαθλο να συλλαμβάνεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Τούρκοι ταραξίες φώναζαν «Ιστανμπούλ-Ιστανμπούλ» και εθνικιστικά συνθήματα, ενώ κάποιοι προχώρησαν και σε ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Αυτά συνέβησαν στον περίβολο του σταδίου δύο ώρες πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ. Οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν τελικά στις 18.20, μετά από πρόσθετη έρευνα της αστυνομίας. Κανένας από τους τραυματίες δεν χτυπήθηκε σοβαρά. Χιλιάδες οπαδοί των δύο ομάδων περίμεναν στοιβαγμένοι έξω από την Uber Arena χωρίς καμία ενημέρωση επί μία ώρα περίπου. Ωστόσο, δεν έγιναν άλλα παρατράγουδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να πάνε στο γήπεδο οργανωμένα με πορεία από την Αλεξάντερπλατς γύρω στις 7 μμ, αφού ο αγώνας με τη Ρεάλ αρχίζει στις 10 μμ.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση-κόλαφος από το Διεθνές Δικαστήριο κατά Ισραήλ για την επίθεση στη Ράφα: «Να σταματήσει άμεσα κάθε στρατιωτική ενέργεια»

Αποκάλυψη: «Κράτος εν κράτει» ο Πιτσιλής, κουρελιάζει το Σύνταγμα, καταργεί νόμους και νομοθετεί με την υπογραφή του

Βερολίνο: Ένταση έξω από την Uber Arena – Τι συνέβη (Video)

Ο Πούτιν θέλει να «κλειδώσει» τα εδαφικά του κέρδη στην Ουκρανία – Έτοιμος για κατάπαυση του πυρός

Βουλή: Επιστολή Καρυστιανού στο προεδρείο για την προσχηματική διαβίβαση της δικογραφίας: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σκοπιμότητα»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter