Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών τη νύχτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών τη νύχτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν στη διάρκεια της νύχτας στο Βερολίνο, μετά από ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των γερμανικών αρχών, που εκδόθηκε γύρω στις 2.30 τη νύχτα, ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Δύο άλλοι νοσηλεύονται με βαριές σωματικές κακώσεις, ενώ εννέα ειναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

Η γερμανική Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις για να αναχαιτίσουν τα έκτροπα, που έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πρεντσλάουερ Αλέε.

Τα επεισόδια έγιναν γύρω στις 11 το βράδυ και η αστυνομία ενημέρωσε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται δεκάδες περιπολικά. Η κυκλοφορία του μετρό και του τραμ διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Εικάζεται ότι πρόκειται για ραντεβού μεταξύ εκατοντάδων οργανωμένων οπαδών των δύο ελληνικών ομάδων, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για συμμετοχή Σέρβων χούλιγκανς του Ερυθρού Αστέρα, που ήρθαν στο Βερολίνο για να συμμετάσχουν στα επεισόδια.

Ακούστηκε μάλιστα, ότι έγινε εισβολή ταραξιών σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου έμεναν φανατικοί Έλληνες οπαδοί. Γερμανοί πολίτες μιλούσαν στα social media για μαχαιρώματα.

Στο Βερολίνο βρίσκονται περίπου 7-8 χιλιάδες οπαδοί των δύο “αιωνίων” για το φάιναλ φορ της Euroleague, ενώ αναμένονται πολύ περισσότεροι σήμερα για τον τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης 

Καρυπίδης: «Τέτοιο «χειρουργείο» είχαμε χρόνια να δούμε, ντροπή και αίσχος»

Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Λεκτικές επιθέσεις από παίκτες του Αρη και τον Καρυπίδη στη διαιτητή Φραπάρ

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter