Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Όλα έδειχναν πως ο τελικός θα πήγαινε στην παράταση, αφού Παναθηναϊκός και Άρης είχαν μείνει στο 0-0 και το ρολόι πλησίαζε στο 90+7′.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν ο Μπερνάρ πήρε την μπάλα, έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και άνοιξε στον Χουάνκαρ, που έκανε το παράλληλο γύρισμα κι έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.

Εκεί βρισκόταν ο Βαγιαννίδης, που το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να «χαρίσει» στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς σε όλη την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Αρης: Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ζαν Ζουλ, Νταρίντα, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μορόν.

**Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης έγινε ο πρώτος τεχνικός που έκανε ντεμπούτο στον θεσμό σε τελικό, αλλά και ο πρώτος που κοουτσάρισε ομάδα σε τελικό, ενώ δεν έχει βρεθεί εκεί πριν σε κανένα παιχνίδι της στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Χάκερ πουλάει usernames και κωδικούς των emails της ΕΛΑΣ για 200 δολάρια στο «σκοτεινό διαδίκτυο» – Το γνώριζε η Αστυνομία;

Πέθανε η Kabosu – Ο θρυλικός σκύλος που έγινε πασίγνωστο meme και μασκότ σε κρυπτονόμισμα (Videos)

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία, μου είπαν εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» λέει επιχειρηματίας για τους εφοριακούς (Video)

Θρασύς Μητσοτάκης στη Βουλή για ακρίβεια – Καλύπτει τα υπερκέρδη

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

«Τελειώνουν» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν; Ο Μακρόν θέλει τον Ντράγκι και… το δείχνει!

«Βόμβες» Μυτιληναίου: Διέσυρε φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη – «Η χρηματιστηριακή ευφορία δεν είναι συνολική οικονομική ανάπτυξη» (Video)

Χαλκίδα: Η προϊσταμένη της ΔΟΥ έκανε «ιδιαίτερα μαθήματα» στους συνεργούς της – Οι διάλογοι που την «καίνε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter