«Βγήκαν» τα «μαχαίρια»: Ο Μπογδάνος χαρακτήρισε «παράρτημα της ΝΔ» το κόμμα Φαήλου – Τζήμερου

«Βγήκαν» τα «μαχαίρια»: Ο Μπογδάνος χαρακτήρισε «παράρτημα της ΝΔ» το κόμμα Φαήλου – Τζήμερου

«Αναβρασμός» επικρατεί στις τάξεις της «Εθνικής Δημιουργίας», η οποία καλωσόρισε προ ολίγων ημερών την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ σήμερα ανακοίνωσε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος εξαπολύουν κατηγορίες περί «περί αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, απαξίωσης των αρχών του κόμματος» για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος περνά στην «αντεπίθεση» εξαπολύοντας «βέλη» κατά των δύο… πρώην πλέον πολιτικών συνοδοιπόρων του.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στην ακροδεξιά «πολυκατοικία»: «Κόκκινη κάρτα» Τζήμερου – Φαήλου σε Μπογδάνο

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τους Γιάννη Πιταρά, Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Καμία στήριξη στην πασοκοποταμίσια ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό», τόνισε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ενώ για τον Φαήλο Κρανιδιώτη ανέφερε ότι «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter