Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

Το φως της δημοσιότητας είδαν βίντεο τα οποία απεικονίζουν την Κέιτ Μίντλετον και τον Ουίλιαμ να βγαίνουν από κατάστημα στα αγροκτήματα του Ουίνδσορ.

Το σχετικό ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα η «Sun», με το βρετανικό ταμπλόιντ να αφιερώνει το σημερινό του πρωτοσέλιδο. «Υπέροχο να σε βλέπουμε ξανά, Κέιτ», γράφει η Sun σχετικά με το σίριαλ που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, «φουντώνοντας» επίσης και δεκάδες σενάρια (συνωμοσιολογικά και μη) σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, αλλά και τον γάμο της με τον Ουίλιαμ.

Το βίντεο έρχεται σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος της Sun που φιλοξένησε δηλώσεις πολιτών οι οποίοι βρίσκονταν στα αγροκτήματα του Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Κέιτ Μίντλετον. «Η πριγκίπισσα φαινόταν χαρούμενη και υγιής», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

«Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίζεται σε βίντεο για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο (σ.σ. στο οποίο υπεβλήθη τον περασμένο Ιανουάριο) – δείχνει χαρούμενη και χαλαρή στα ψώνια μαζί με τον Γουίλιαμ», σημειώνει στο σχετικό δημοσίευμά της η Sun.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: «Εθεάθη να ψωνίζει σε κατάστημα, φαινόταν υγιής» – Τι αναφέρει δημοσίευμα

Διαβάστε σχετικά: Σε μπελάδες ο Τραμπ – Πιθανή η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για τα πρόστιμα 454 εκατ. δολαρίων

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Υπέκλεψαν και προσωπικά δεδομένα – Υπότροπη η κυβέρνηση

Ο Μητσοτάκης… Φαραώ

Γάζα: Εκκλήσεις από την ΕΕ στο Ισραήλ για άνοιγμα δρόμων ανθρωπιστικής βοήθειας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter