Βόλος: Ήπιε, πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Βόλος: Ήπιε, πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Απίστευτη καταδίωξη ενός νεαρού οδηγού από την αστυνομία στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο οδηγός -ηλικίας 21 ετών- διέσχισε τον δρόμο κάνοντας «οχτάρια», γεγονός που έγινε αντιληπτό από την αστυνομία.

Περιπολικό του έκανε σήμα να σταματήσει και τότε, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Η αστυνομία ξεκίνησε την καταδίωξη, με τον οδηγό να περνά 12 φανάρια με κόκκινο μέσα στην πόλη του Βόλου.

Λίγο αργότερα, ο οδηγός εγκλωβίστηκε σε στενό σε απομακρυσμένη συνοικία της πόλης και για να αποφύγει τη σύλληψη, συγκρούστηκε με το περιπολικό που είχε φράξει τον δρόμο. Ο 21χρονος διέφυγε προσωρινά παρκάροντας το αυτοκίνητο στο σπίτι του. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Το αλκοτέστ έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος (με όριο τα 0,25ml).

O νεαρός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και  καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια.

Επίσης του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης: Αθήνα: Πρόστιμο 12.500 ευρώ σε 75χρονο – Οδηγούσε ανάποδα από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την… Παλλήνη

Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πέρασε 17 κόκκινα από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την… Παλλήνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter