Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Με Γερεμέγεφ επέστρεψαν στις νίκες οι Πράσινοι – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Videos)

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Με Γερεμέγεφ επέστρεψαν στις νίκες οι Πράσινοι – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Videos)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, καθώς νίκησε 3-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 15η αγωνιστική της Super League.

 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 22’ για τους «πράσινους» όταν μετά από γύρισμα του Ιωαννίδη, ο Παλάσιος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία απέναντι στον Βόλο που είχε όλους τους παίκτες του πίσω από τη μπάλα. Ευκαιρία έχασε ο Ιωαννίδης στις καθυστερήσεις μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια και άστοχο σουτ από πλάγια.

Στο β’ μέρος οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν από την αριστερή πλευρά με τους Μλαντένοβιτς και Μαντσίνι αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια. Ομως στο 62’ ο Γιοβάνοβιτς πέρασε δεύτερο σέντερ φορ τον 30χρονο Γερεμέγεφ και έβαλε πίσω του τον Ιωαννίδη. Και δύο λεπτά μετά (64’), τρομερή ασίστ του Ιωαννίδη στον Γερεμέγεφ κι αυτός έφυγε στη πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Το γκολ έδιωξε το άγχος των «πράσινων» και δύο λεπτά αργότερα καθάρισαν το ματς: σέντρα του Μπερνάρντ, κεφαλιά του Αράο και 0-2! Και στο 72’ με ένα έξοχο ανάποδο ψαλίδι του Γερεμέγεφ και πάλι και αφού η μπάλα κόντραρε στον Ασλανίδη και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, έγινε και το 0-3. Μάλιστα ο 30χρονος Σουηδός έχασε ευκαιρία για χατ τρικ στο 85’ με το πλασέ του να το σώζει ο Κόστιτς.

Ο διαιτητής Βεργέτης «κιτρίνισε» τους Μπερνάρντ, Βιλένα, Γκλάβτσιτς.

 

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68’ Κορνέτ), Μύγας (68’ Κίτσος), Άλχο, Τσοκάνης (63’ Μεταξάς)), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (68’ Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74’ Μπερτόγλιο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ (82’ Γέντβαϊ), Αράο, Ρούμπεν (62’ Ζέκα), Βιλένα (82’ Τσόκαϊ), Μπερνάρντ (74’ Κλέινσχεϊσλερ), Παλάσιος, Μαντσίνι (62’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ επιστρέφει, αλλά οι απουσίες στην άμυνα προβληματίζουν

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Αϊτόρ – «Νοκ άουτ» με ολική ρήξη χιαστού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter