Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ επιστρέφει, αλλά οι απουσίες στην άμυνα προβληματίζουν

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ επιστρέφει, αλλά οι απουσίες στην άμυνα προβληματίζουν
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Στον Παναθηναϊκό σήμανε συναγερμός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Οι πράσινοι πρέπει να νικήσουν πάση θυσία αύριο στον Βόλο την τοπική ομάδα (19.00) όχι μόνο για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά για να βρουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρουν τη σημασία του ματς στον Βόλο και αναμένεται να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο. Σε περίπτωση νέας γκέλας, τότε ενδέχεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, προβληματίσουν οι αρκετές απουσίες στην άμυνα, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Αϊτόρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους Χουάνκαρ, Γιώργο Βαγιαννίδη, Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούρισιτς, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και τον άτυχο της σεζόν, Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί αν θα χρησιμοποιηθεί ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, του οποίου οι γκάφες έχουν κοστίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα. Στο ματς με τον Ατρόμητο ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέπεσε στην γκέλα της χρονιάς που αποσυντόνισε όλη την ομάδα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Δείτε επίσης: Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Αϊτόρ – «Νοκ άουτ» με ολική ρήξη χιαστού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter