Βόλος: Συναγερμός στα σχολεία της πόλης – Επιθέσεις με καδρόνια και σοβαρές υλικές ζημιές

Βόλος: Συναγερμός στα σχολεία της πόλης – Επιθέσεις με καδρόνια και σοβαρές υλικές ζημιές

Πολυπληθής συμμορία με μοτοσικλέτες «χτύπησε» σε τρία σχολεία του Βόλου. Συγκεκριμένα, 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με καδρόνια και προξένησαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ, αλλά και στο 5ο ΓΕΛ όπου σημειώθηκαν οι περισσότερες ζημιές.

Οι διευθυντές των σχολείων θα υποβάλλουν μηνήσεις κατά αγνώστων, ενώ ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελλίδης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η ομάδα των ταραχοποιών περιλαμβάνει μαθητές αλλά και εξωσχολικούς, οι οποίοι σπάσανε κλειδαριές από τα σχολεία, έκαναν «έφοδο» και με τα καδρόνια ρήμαξαν τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα.

Έντρομοι οι μαθητές και οι καθηγητές ταμπουρώθηκαν στις αίθουσες. Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα την Τρίτη μετά τις 11, καθώς τα επεισόδια έλαβαν χώρα μεταξύ 11-1.

Μέλος της συμμορίας ήταν μαθητής γενικού λυκείου Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο», σύμφωνα με το gegonota.news.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter