Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: «Αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη για εθνικούς λόγους καλά έκαναν» (Video)

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: «Αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη για εθνικούς λόγους καλά έκαναν» (Video)

Τα μπέρδεψε λίγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης όταν κλήθηκε να απαντήσει – στην τηλεόραση της Βουλής – για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Αφού είχε δηλώσει ότι ήταν ευχαριστημένος από την λειτουργία του κόμματος και από τον πρόεδρο, ο ίδιος σε ερώτηση για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, απάντησε πως «Αν τον παρακολουθούσαν για εθνικούς λόγους καλά του έκαναν και τον παρακολουθούσαν. Πάνω απ’ όλα η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον».

Στη συνέχεια και αφού επέμειναν οι παρουσιαστές συνέχισε λέγοντας πως αν από την ενημέρωση που θα λάβει ο κ. Ανδρουλάκης από την ΑΔΑΕ προκύψει ότι οι λόγοι παρακολούθησης του σχετίζονται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας τότε ο ίδιος οφείλει να μην τους αποκαλύψει.

Για να προσθέσει:

«Αν όμως είναι λόγοι πονηροί, να πιάσουμε κάποιον για να τον εκβιάσουν τότε πρέπει να το πει ότι τον παρακολουθούσαν διότι ήθελαν να βρουν κάτι για να τον εκβιάσει με πολιτικά θέματα ή οτιδήποτε».

Στην ερώτηση δε «αν ήταν για το εθνικό συμφέρον όπως μας λέτε τότε καλώς τον παρακολουθούσαν;» ο κ. Παρασκευαΐδης απάντησε «Ναι. Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον καλώς» για να προσθέσει «αλλά έπρεπε να τον είχαν, δεν ξέρω τι διαδικασίες θα έπρεπε να έχει γίνει… πρέπει να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Οι δέκα λόγοι για τους οποίους ζητάω εκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει το ΠΑΣΟΚ κόμμα ή… μπαλαντέρ της εξουσίας;

Βάλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Ισραήλ για να θαυμάσει τα επιτεύγματα του… συστήματος Υγείας

Μαρινάκης: «Αυτοδικαίως» εκτός ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter