Βουλγαράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει – Ο Κασσελάκης διαθέτει τσαγανό

Βουλγαράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει – Ο Κασσελάκης διαθέτει τσαγανό

«Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε παραπάνω από το μισό. Τα χθεσινά αποτελέσματα συνιστούν απάντηση στην αλαζονεία με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τα προβλήματα της κοινωνίας […] O ΣΥΡΙΖΑ άντεξε απέναντι σε πρωτοφανείς επιθέσεις από ένα μιντιακό σύστημα, σε διασπάσεις και αμφισβητήσεις» τόνιζαν αργά χθες το βράδυ από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης: Η αποτίμηση του αποτελέσματος από την Κουμουνδούρου: «Ένας νέος ΣΥΡΙΖΑ γεννιέται – Αντέξαμε παρά τον πόλεμο από τα συμφέροντα»

Στο ίδιος μήκος κύματος κινείται και ο συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Βουλγαράκης,  ο οποίος με ανάρτησή του καταθέτει τέσσερις σκέψεις του από την χθεσινή εκλογική διαδικασία:

«1ον: Η πρωτοφανής αποχή και η άνοδος της ακροδεξιάς, πρέπει να προβληματίσει τον πολιτικό κόσμο και τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου. Να αναζητηθούν τα αίτια που οδήγησαν εδώ και να υπάρξουν σοβαρές πρωτοβουλίες ώστε να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα.

2ον: Η ΝΔ απώλεσε 13 μονάδες μέσα σε ένα χρόνο. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, πήρε ένα δυνατό μήνυμα αμφισβήτησης. Η αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη, καταψηφίστηκε.

3ον: Η Νέα Αριστερά με τον ανήθικο τρόπο που συστάθηκε κοινοβουλευτικά, πήρε την ηθική απάντηση από την κοινωνία για τις κλεμμένες έδρες.

4ον: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά από μια πολύ δύσκολη συγκυρία (μεγάλη ήττα στις εθνικές εκλογές του 2023, αποχώρηση από την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα,  διάσπαση σε κόμμα και Κοινοβουλευτική Ομάδα), κρατήθηκε-άντεξε το εχθρικό κλίμα εναντίον του.  Παρά τον προσωποποιημένο χυδαίο πόλεμο στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, παρά τις αρχικές δημοσκοπήσεις που μας έδιναν 8-9% , παρά την λυσσαλέα επίθεση των συμφερόντων, πήραμε ένα ποσοστό που μας διατηρεί στην αδιαμφισβήτητη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτική αλλαγή. Ο πρόεδρος μας και όλο τα μέλη είμαστε εδώ για την επόμενη μέρα.  Για την μεγάλη, την σύγχρονη αριστερά που θα αγκαλιάζει όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.  Και ο Στέφανος Κασσελάκης απέδειξε ότι πέρα από τις ηγετικές ικανότητες,  διαθέτει και τσαγανό ώστε να μπορεί αντιμετωπίσει την φαυλότητα».

Διαβάστε επίσης:

Θράσος: Πανηγυρίζει ο Θεοδωρόπουλος τη νίκη της ΝΔ στους απόδημους, που τους έκλεψε τα προσωπικά δεδομένα!

Υπέρ της ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου Τεμπονέρας και Κοτσακάς – Οι προτάσεις τους

Μητσοτάκης: Ακύρωσε το ταξίδι του στην Ιορδανία – Εσωτερικές ανακατατάξεις, damage control και στο βάθος ανασχηματισμός

Ευρωεκλογές 2024: Πώς τα πήγαν τα exit polls σε σύγκριση με το τελικό αποτέλεσμα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter