Βουλγαράκης στο documentonews.gr: «Όλος ο προοδευτικός κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ»

Βουλγαράκης στο documentonews.gr: «Όλος ο προοδευτικός κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ»

Κάλεσμα στον προοδευτικό κόσμο να συμμετέχει στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής, όπου θα εκλεγούν οι 35 από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνει μέσω του documentonews.gr o συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βουλγαράκης.

Κάνει λόγο για μία «πρωτόγνωρη διαδικασία» για τα ελληνικά δεδομένα και τονίζει πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι «να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης», ώστε να διεκδικήσει «τα συμφέροντα όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Δείτε επίσης: Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η διαδικασία, οι ποσοστώσεις, η πεντάδα Κασσελάκη και η εφορευτική επιτροπή

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βουλγαράκη:

«Το κόμμα είναι πανέτοιμο για τις προκριματικές εκλογές την Κυριακή. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία, όπου ο λόγος για πρώτη φορά δίνεται στη βάση, στην κοινωνία, για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου.

Στις 08:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), θα ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα, ώστε να μπορούν να ψηφίζουν ηλεκτρονικά όσες και όσοι έκαναν αίτηση έως τις 7 Απριλίου.

Ως προς τα εκλογικά κέντρα ανά την χώρα, είναι πανέτοιμα και από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, οι κάλπες θα ανοιχτές.

Η ΚΕΦΕ έχει την συνολική ευθύνη για τη διενέργεια των εκλογών και μαζί με τις τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές, θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε αυτή η γιορτή για τη Δημοκρατία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Υπάρχουν 14 περιφέρειες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και αυτή των αποδήμων. Στις εκλογές δικαίωμα συμμετοχής έχουν μέλη και φίλοι όπως αναφέρεται και στο καταστατικό μας.

Στην ιστοσελίδα του κόμματος, στον iSYRIZA και στα ΜΜΕ, υπάρχουν αναρτημένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο ψηφοφορίας και τα σημεία στα οποία θα στηθούν κάλπες.

Καλείται όλος ο προοδευτικός κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η πολιτική να επανέλθει στο προσκήνιο.

Στόχος μας είναι στις 9 Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Με ισχυρή ευρωομάδα, σκοπός είναι η εκπροσώπηση και η διεκδίκηση των συμφερόντων όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Η πίεση Κασσελάκη φανέρωσε τα ψέματα Μητσοτάκη για την εμπορική αμαξοστοιχία (Video)

Κασσελάκης: «Το κάστρο της δεξιάς καταρρέει – Θέλουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μία καλύτερη ζωή και την θέλουμε τώρα»

Κεχαγιά: «Η ΝΔ νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πολίτες» – Φαρμακερή ατάκα για το «μαξιλάρι»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter