Βουλή: Επιμένει ο Κουτσούμπας για τους sugar daddies – Νέα «ομοβροντία» κατά ΚΚΕ

Βουλή: Επιμένει ο Κουτσούμπας για τους sugar daddies – Νέα «ομοβροντία» κατά ΚΚΕ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η αντιπαράθεση στη Βουλή για τις σεξιστικές αναφορές του Δημήτρη Κουτσούμπα περί sugar daddies, με τον γ.γ. του ΚΚΕ να επιμένει στα λεγόμενά του και να δέχεται νέο κύκλο επικρίσεων.

Η νέα ένταση που σημειώθηκε στην Ολομέλεια είχε πρωταγωνιστές αρχικά τον κ. Κουτσούμπα και τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία έκανε λόγο για σεξιστική και προσβλητική αναφορά από τον γ.γ. του ΚΚΕ προκειμένου να «παίξει» στο tik-tok και στο luben.

Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε πως «ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια  τα σάπια κυκλώματα», επιμένοντας ουσιαστικά σε όσα είπε χθες.

Σε εκείνο το σημείο η Ν. Γιαννακοπούλου φώναζε εκτός μικροφώνου, με τον κ. Κουτσούμπα να συνεχίζει λέγοντας πως το ΚΚΕ καταγγέλλει «τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός και όχι τις γυναίκες θύματα».

«Κλόουν»

Παίρνοντας τη σκυτάλη, κατά την τοποθέτηση της από το βήμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στηλίτευσε κι εκείνη με τη σειρά της τα λεγόμενα του κ. Κουτσούμπα, ενώ τόνισε πως ο γ.γ. του ΚΚΕ «προσπαθεί να γίνει viral με κάθε τροπο σε μια εποχή που οι πάσης φύσεως ιντερνετικοί ή μη κλόουν έχουν πέραση».

Επιπλέον, η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μάκρη, επισήμανε με νόημα πως «η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα επέμενε ποτέ σε κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μίλησε για φραστικό λάθος, το οποίο στάθηκε αφορμή να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αντί του περιεχομένου του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Διαβάστε επίσης: Κεχαγιά για Κουτσούμπα: «Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά»

«Ντροπή Κουτσούμπα»: Πυρ ομαδόν στη Βουλή για τις φοιτήτριες που ψάχνουν sugar daddies

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter