Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας

Με 159 ψήφους, λόγω της πολιτικής στήριξης που παρείχε στην κυβέρνηση ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Χαρ. Κατσιβαρδάς, απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Η αναμενόμενη καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας επουδενί δεν σημαίνει πως η κυβερνητική πλειοψηφία βγήκε κερδισμένη από την τριήμερη διαδικασία, καθώς η απροθυμία βουλευτών συγκεκριμένης πτέρυγας της συμπολίτευσης να τοποθετηθούν ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Παράλληλα, ο Κυρ. Μητσοτάκης για πρώτη φορά παρουσιάστηκε τόσο αποσταθεροποιημένος σε μια εκτός ορίων σύγκρουση τόσο με την αντιπολίτευση όσο και με τον Β. Μαρινάκη επί προσωπικού.

Αίσθηση προκάλεσε ότι επέλεξε να μην ψελλίσει λέξη για τις «αναγκαστικές παραιτήσεις» των Γ. Μπρατάκου και Στ. Παπασταύρου, βάζοντας παράλληλα πλάτη στον Κ. Καραμανλή, ενώ εκτροχίασε το αφήγημα της ΝΔ στην Εξεταστική, παραδεχόμενος ότι αν είχε υλοποιηθεί η σύμβαση 717, το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

Δείτε επίσης:

Μητσοτάκης: «Καθάρισε» Μπρατάκο και Παπασταύρου για να μη βγει «απολογούμενος» στη Βουλή

Π. Μαρινάκης: Σε πανικό για τη συνάντηση δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πρόταση δυσπιστίας: Αλλάζει η σειρά ομιλιών των πολιτικών αρχηγών με ευθύνη Ζωής Κωνσταντοπούλου – Δύο φορές διεκόπη η συνεδρίαση

Αχτσιόγλου: Πήγε στη Βουλή για να κάνει «πρόταση μομφής» στον… Κασσελάκη! (Video)

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Ζαχαρίας Στουρνάρας: Γαλάζιος συνδικαλιστής, διευθυντής του ΟΣΕ, ενίοτε και κομπάρσος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter