Βουλή: «Κρότου – λάμψης» από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ για το «φιλοδώρημα» προστασίας των γηπέδων

Βουλή: «Κρότου – λάμψης» από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ για το «φιλοδώρημα» προστασίας των γηπέδων

Την αντίδραση τους στο «φιλοδώρημα», όπως το χαρακτήρισαν, των 30 ευρώ που θα λαμβάνουν τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ για την απασχόληση τους σε αθλητικές συναντήσεις εξέφρασαν συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά την ακρόαση φορέων για το ερανιστικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Ανδρέας Βέλλιος, αποκάλεσε εξευτελιστικό το ποσό. «Πόσο μάλλον, για τον αστυνομικό που πλέον αποδεδειγμένα παίζει τη ζωή του στα γήπεδα» πρόσθεσε.

«Επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός και όχι οι διοργανωτές όλων αυτών των αθλητικών εκδηλώσεων, οι ΠΑΕ, οι ΚΑΕ και άλλης μορφής εταιρείες. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο φορολογούμενος να επιβαρύνεται και σε μια περίοδο μαστιζόμενη από την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους ζωής. Τον επιβαρύνουμε κι άλλο για να κάνουμε το έργο κάποιων ιδιωτικών εταιρειών…» σχολίασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαίτες. «Ποιος είναι αυτός ο σοφός που αξιολόγησε τη ζωή του αστυνομικού και την όρισε στα 30 αργύρια;» αναρωτήθηκε.

«Κατ΄ιδίαν συνομολογείτε χωρίς καμία κομματική εξαίρεση ότι το λειτούργημα του αστυνομικού είναι πολύ επικίνδυνο. Αναρωτιώμαστε γιατί δεν το θεσμοθετείτε. Για πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε να μας κοροϊδεύετε. Πραγματικά λυπάμαι» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Οπαδική βία: Κενών υποσχέσεων συνέχεια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Νέο «σόου» στον Άρειο Πάγο

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter