Βουλή: «Σαμποτάζ» Αγοραστού στον Κουρέτα κατήγγειλε ο Παππάς

Βουλή: «Σαμποτάζ» Αγοραστού στον Κουρέτα κατήγγειλε ο Παππάς

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, περιγράφοντας το «σαμποτάζ» του Κώστα Αγοραστού στον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, με φόντο τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς επικαλέστηκε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο «οι εργολάβοι που δούλευαν στα αντιπλημμυρικά έργα, σταμάτησαν με εντολή Αγοραστού».

Υπογράμμισε δε ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης «είναι ενώπιον τεράστιων ευθυνών», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να διαψεύσει το δημοσίευμα διότι «αν ισχύει, θα πρόκειται για παράδειγμα «μαυρογιαλουρισμού» και τυφλής εκδικητικότητας απέναντι στον λαό της Θεσσαλίας που έκανε άλλες επιλογές».

«Θα μας βρείτε απέναντι»

Ως προς το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ξεκαθάρισε στην πλειοψηφία ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αφού το προσχέδιο αυτού «δεν δίνει λύση στην ακρίβεια, δεν παρέχει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης μισθών και συντάξεων, δεν περιλαμβάνει μέτρα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλία: Συντριβή Αγοραστού στα πλημμυρισμένα – Περιφερειάρχης ο Δημήτρης Κουρέτας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter