Περιφερειακές εκλογές: «Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά», είπε ο Αγοραστός μετά την ήττα (Video)

Περιφερειακές εκλογές: «Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά», είπε ο Αγοραστός μετά την ήττα (Video)

Συγχαρητήρια στον κ. Κουρέτα και «καλή θητεία» ευχήθηκε ο Κώστας Αγοραστός, υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Δείτε επίσης: Θεσσαλία: Συντριβή Αγοραστού στα πλημμυρισμένα – Περιφερειάρχης ο Δημήτρης Κουρέτας

«Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς. Θα είμαστε δίπλα με έργο δημιουργικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, όλους τους υποψηφίους διαχρονικά και όλους όσοι εργάστηκαν με πάθος και με δύναμη για αυτή τη Θεσσαλία», δήλωσε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά, να την ανεβάσουμε ψηλά, ψηλά στην Ευρώπη, ψηλά στον κόσμο. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στήριξε και μας εμπιστεύτηκε. Εμείς προσπαθήσαμε με τη δουλειά μας να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη τους. Γι΄αυτό σήμερα βλέπετε μια Θεσσαλία η οποία έχει σχέδιο, τεχνογνωσία, πρόγραμμα, συγκεκριμένα έργα, τα οποία ο καθένας τα χρησιμοποιεί. Και έχουμε σχέδιο που αφήνουμε για τα επόμενα 5 χρόνια. Το σχέδιο που θα εξελιχθεί στα επόμενα πέντε χρόνια είναι σχέδιο που έχει γίνει από αυτή την Περιφερειακή αρχή», είπε.

 

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter